Via dagbesteding mensen ontmoeten

Home > Dagbesteding ontmoeten Amsterdam
Goede ophaalservice
Deskudinge begeleiding
Werken met vergoeding

Dagbesteding is een geweldige manier om mensen te ontmoeten en nieuwe vriendschappen op te bouwen. Bij Basic Activering in Amsterdamkun je in een ontspannen en ondersteunende omgeving samen met anderen aan diverse activiteiten deelnemen. Hierdoor krijg je niet alleen de kans om iets nieuws te leren, maar ook om mensen te ontmoeten met vergelijkbare interesses.

Wil je meer weten over ons?

Neem contact met ons op

Dagbesteding is een eenvoudige manier om mensen te ontmoeten

Dagbesteding biedt een unieke gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten en vriendschappen te vormen. Het is een eenvoudige en laagdrempelige manier om in contact te komen met anderen. Of je nu deelneemt aan een technische activiteit of een ander soort project, dagbesteding stimuleert sociale contacten en biedt een platform voor het delen van ervaringen, idee├źn en interesses. Via dagbesteding mensen ontmoeten kan je leven verrijken en je een gevoel van saamhorigheid geven. Spendeer bijvoorbeeld je dagen aan tekenen onder begeleiding van onze experts.

Onze vestigingen

Vestiging Ijburg

Francisco Faleirostraat 2
1086XV Amsterdam

Vestiging West

Poeldijkstraat 10
1059VM Amsterdam

Maak kennis met nieuwe mensen

Wil je graag nieuwe mensen ontmoeten en tegelijkertijd je dag zinvol besteden? Vul dan ons contactformulier in en sluit je aan bij de activiteiten van Basic Activering. Via dagbesteding mensen ontmoeten biedt je de kans om actief te zijn, nieuwe dingen te leren, en een steunende gemeenschap te ervaren.

Heb je nog vragen voor ons?

Stel hier jou vraag hier

Basic Activering Werkt