Basic Green: tuinwerkzaamheden verrichten onder begeleiding

Home > Basic Green

Wil je als dagbesteding tuinwerkzaamheden verrichten onder begeleiding van experts in Amsterdam? Bij Basic Activering werk je met een lach! Basic Green is een project van ons waar je in een kleinschalige, beschutte omgeving tuinwerkzaamheden verricht en een tuin leert onderhouden onder professionele begeleiding.

Speelhuis

Benieuwd wat wij nog meer doen?

Bekijk onze diensten

Tuinwerkzaamheden die onder onze begeleiding zijn uitgevoerd

Als je als dagbesteding tuinwerkzaamheden wilt uitvoeren onder onze begeleiding, ga je aan de slag in volkstuincomplexen. Daar gaan we bijvoorbeeld terrassen aanleggen en tuinen winter- of zomer klaar maken. Ook leer je onder onze begeleiding hoe je een tuin kunt onderhouden, door schuren, kappingen en schuttingen te plaatsen en meer. Dit soort tuinonderhoud voeren we onder andere uit bij sportverenigingen, maar ook bij particulieren. Als je graag in de buitenlucht bezig bent, is het uitvoeren van tuinwerkzaamheden een ideale dagbesteding voor jou. Werk je graag met je handen? Bekijk dan ook onze technische activiteiten. Als een tuin leren onderhouden niet bij je past en je niet zeker weet welke van onze opties je wel wilt, volg je ons Basic Totaalprogramma.

Voer tuinwerkzaamheden uit als dagbesteding

Als je interesse hebt in tuinwerkzaamheden als dagbesteding, meld jij je aan om te leren tuinieren onder onze begeleiding. Onze dagbesteding is een unieke kans om je te verdiepen in de wereld van het tuinieren, nieuwe mensen te ontmoeten en een bijdrage te leveren aan een groenere omgeving. Door tuinwerkzaamheden te verrichten onder begeleiding, word je onderdeel van een creatief en productief proces waarin je je eigen talenten en passies kunt ontdekken en ontwikkelen. Een tuin onderhouden onder begeleiding biedt niet alleen een zinvolle tijdsbesteding, maar is ook een stap naar persoonlijke groei en tevredenheid. Meld je aan door contact met ons op te nemen. Wie weet doe je binnenkort aan dagbesteding op onze werkplaats.

Wil je weten wat wij kunnen doen voor jou?

Neem contact met ons op

Vestiging Ijburg

Francisco Faleirostraat 2
1086XV Amsterdam

Vestiging West

Poeldijkstraat 10
1059VM Amsterdam

Basic Activering Werkt