Technische activiteiten in Amsterdam

Home > Technische activiteiten Amsterdam
Goede ophaalservice
Deskudinge begeleiding
Werken met vergoeding

Basic Activering biedt verschillende technische activiteiten aan in Amsterdam. Iedereen die tot de doelgroep ‘werkzoekenden met een beperking’ hoort, kan hier vrijblijvend aan meedoen. Tijdens onze technische projecten repareren we zaken of klussen we in een huis of tuin. Het doel van onze technische activiteiten is dat je ontdekt waar je talenten liggen. Ook willen we je met onze technische dagbesteding meer zelfvertrouwen inblazen.

Wil je meer weten over ons?

Neem contact met ons op

Verschillende technische activiteiten bij onze dagbesteding

Deelnemen aan onze technische projecten geeft je een echte boost. Je bent lekker bezig met het ontvangen van opdrachten en het produceren, repareren, rangschikken en bedienen van producten en bent daadwerkelijk een helpende hand voor anderen in de maatschappij. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

Bovendien krijg je er ook nog eens een dagdeelvergoeding voor! Elke week organiseren wij weer nieuwe technische projecten waaraan jij kunt deelnemen. Door middel van onze breng- en ophaalservice zorgen we dat jij op tijd op locatie in Amsterdam bent en weer naar huis kunt als je klaar bent met onze technische activiteiten!

Onze vestigingen

Vestiging Ijburg

Francisco Faleirostraat 2
1086XV Amsterdam

Vestiging West

Poeldijkstraat 10
1059VM Amsterdam

Train jouw capaciteiten met onze projecten

Ben jij technisch ingesteld en wil je dit graag laten zien? Schrijf je dan nu in voor onze dagbesteding in Amsterdam en doe mee aan onze projecten vol met technische activiteiten. Wie weet zie jij binnenkort wel iemand rondrijden op de rolstoel die jij in elkaar hebt gezet! Heb je vragen over onze technische dagbesteding? Maak dan gebruik van ons contactformulier.

Heb je nog vragen voor ons?

Stel hier jou vraag hier

Basic Activering Werkt