Basic Bike: fietsenmaker onder begeleiding

Home > Basic Bike

Hou je ervan om te sleutelen aan fietsen maar ontbreekt het je aan vaardigheden, dan is Basic Bike van Basic Activering in Amsterdam de plek om arbeidservaring op te doen als fietsenmaker onder professionele begeleiding. Je leert op onze fietswerkplaats onder begeleiding de handelingen en technieken op het gebied van fietsonderhoud en reparaties, van een reguliere fiets tot en met racefiets.

Benieuwd wat wij nog meer doen?

Bekijk onze diensten

Aan de slag als fietsenmaker onder begeleiding

In de fietswerkplaats worden verschillende werkzaamheden onder begeleiding verricht, bijvoorbeeld fietsonderhoud en -reparaties. Denk hierbij aan lekke banden plakken of vervangen, verlichting repareren en meer. Naast het maken van fietsen kun je als fietsenmaker bij onze dagbesteding onder begeleiding ook fietsen pimpen en ontwerpen. De professionals op onze dagbesteding leren je hoe je fietsen kunt maken en personaliseren. Door onder begeleiding tijd te besteden aan fietsonderhoud op onze fietswerkplaats, kun je uiteindelijk misschien wel zelfstandig als fietsenmaker aan de slag.

Meld je aan voor onze fietswerkplaats onder begeleiding

Heb je interesse om fietsen te maken als dagbesteding op onze fietswerkplaats onder begeleiding? Meld je dan aan voor onze technische dagbesteding! Bij onze vestigingen krijg je de kans om in een gestructureerde omgeving onder begeleiding te werken als fietsenmaker en taken als fietsonderhoud uit te voeren. Het is een fantastische gelegenheid om nieuwe vaardigheden te leren, nieuwe mensen te ontmoeten en deel uit te maken van een positieve en leerzame omgeving. Als jij je passie voor fietsen maken wilt combineren met persoonlijke ontwikkeling en groei, is onze dagbesteding de plek voor jou. Doe mee aan onze dagbesteding en ervaar hoe bevredigend het kan zijn om onder begeleiding te leren hoe je fietsonderhoud uitvoert. Vul hiervoor ons contactformulier in.

Wil je weten wat wij kunnen doen voor jou?

Neem contact met ons op

Vestiging Ijburg

Francisco Faleirostraat 2
1086XV Amsterdam

Vestiging West

Poeldijkstraat 10
1059VM Amsterdam

Basic Activering Werkt