Basic Clean: schoonmaken onder begeleiding

Home > Basic Clean

Basic Clean is een schoonmaakproject binnen Basic Activering in Amsterdam waarbij je onder begeleiding leert schoonmaken als dagbesteding. Door middel van on the job training leer je onder begeleiding interieur verzorgen. De professionele begeleider leert je de fijne kneepjes van het vak.

Speelhuis

Benieuwd wat wij nog meer doen?

Bekijk onze diensten

Leren schoonmaken onder begeleiding bij onze dagbesteding

Als je onder begeleiding interieur wilt leren verzorgen, kun je dat bij ons doen als dagbesteding. Leren schoonmaken onder begeleiding helpt je niet alleen om een schone en hygiënische omgeving te creëren, maar versterkt ook je gevoel van verantwoordelijkheid en zelfstandigheid. Schoonmaken is een praktische en lonende dagbesteding die bijdraagt aan je persoonlijke ontwikkeling. Je leert interieur te verzorgen door onder begeleiding werkzaamheden uit te voeren bij woonvoorzieningen, zoals De Veste en het Martien Schaaperhuis. Daarnaast maken we schoon op andere locaties in de buurt, zoals sportverenigingen of bij particuliere opdrachtgevers. Als je geen eigen vervoer hebt, is dat geen probleem. Dan kun je gebruik maken van onze vervoerservice.

Leer bij ons onder begeleiding interieur te verzorgen

Wil jij je vaardigheden op het gebied van interieurverzorging verbeteren? Meld je dan aan en maak van schoonmaken jouw dagbesteding. Onder onze begeleiding leer je niet alleen schoonmaken, maar je wordt ook deel van een gemeenschap waar samenwerking en groei centraal staan. Door begeleid te werken als dagbesteding, krijg je de kans om je zelfvertrouwen te vergroten en een zinvolle bijdrage te leveren. Neem contact met ons op om je aan te melden.

Wil je weten wat wij kunnen doen voor jou?

Neem contact met ons op

Vestiging Ijburg

Francisco Faleirostraat 2
1086XV Amsterdam

Vestiging West

Poeldijkstraat 10
1059VM Amsterdam

Basic Activering Werkt