Dagbesteding om te leren

Home > Dagbesteding leren Amsterdam
Goede ophaalservice
Deskudinge begeleiding
Werken met vergoeding

Dagbesteding om te leren biedt jou een uitgelezen kans om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en te werken aan je persoonlijke groei. Bij Basic Activering in Amsterdam geloven we dat leren door te doen een van de meest effectieve manieren is om te groeien. Onze dagbesteding is gericht op het bieden van praktische ervaringen in een ondersteunende omgeving, waar je kunt leren, ontdekken en jezelf kunt uitdagen.

Wil je meer weten over ons?

Neem contact met ons op

Dagbesteding waar je van alles kunt leren

In onze dagbesteding om te leren, kun je deelnemen aan een breed scala aan activiteiten. Of het nu gaat om creatieve projecten zoals schilderen en handwerken of meer technische vaardigheden zoals meubelconstructie en reparaties, er is voor ieder wat wils. Onze begeleide activiteiten zijn niet alleen leerzaam, maar bieden ook een kans om te werken aan projecten die je een gevoel van voldoening geven. Voor een dagdeelvergoeding bieden we je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen in een veilige en stimulerende omgeving.

Onze vestigingen

Vestiging Ijburg

Francisco Faleirostraat 2
1086XV Amsterdam

Vestiging West

Poeldijkstraat 10
1059VM Amsterdam

Leer iets nieuws

Om te voorkomen dat je in een dagelijkse sleur terechtkomt doordat je niet kunt werken, kun je iets nieuws leren bij onze dagbesteding. We bieden met dagbesteding een plek waar je je talenten kunt ontdekken en ontwikkelen en een zinvolle bijdrage kunt leveren aan de gemeenschap. Vul ons contactformulier in om je aan te melden.

Heb je nog vragen voor ons?

Stel hier jou vraag hier

Basic Activering Werkt