Onze dagbesteding in Amsterdam

Home > Dagbesteding Amsterdam
Goede ophaalservice
Deskudinge begeleiding
Werken met vergoeding

Basic Activering zorgt voor dagbesteding voor specifieke doelgroepen in Amsterdam. Wij hebben twee vestigingen waar onze deskundigen constant bezig zijn met het helpen van doelgroepen met een achterstand op de arbeidsmarkt. Dit kan zijn door een lichamelijke of verstandelijke beperking of mensen met een indicatie banenafspraak. Onze dagbesteding in Amsterdam richt zich op laagdrempelige activiteiten die het zelfvertrouwen van deze specifieke doelgroepen stimuleren, zodat zij op den duur ook een goede plek op de arbeidsmarkt krijgen.

Wil je meer weten over ons?

Neem contact met ons op

Wat houdt onze dagbesteding voor specifieke doelgroepen in Amsterdam in?

Tijdens onze dagbesteding in Amsterdam organiseren we verschillende activiteiten waarbij jij aan het werk bent. Zo hebben we een schoonmaakproject waarbij je door middel van een training leert interieur verzorgen. Ook hebben we verschillende technische activiteiten, zoals het sleutelen aan een fiets en het vervaardigen van basketbalrolstoelen. Voor de geïnteresseerden in klusberoepen hebben we zelfs projecten waarbij je leert behangen, schilderen en laminaat leggen! De mogelijkheden zijn eindeloos bij onze dagbesteding voor specifieke doelgroepen in Amsterdam. We raden daarom ook iedereen die dat wil aan om deel te nemen. Je voelt je gegarandeerd goed als je een halve dag bent geweest. Bovendien krijg je als deelnemer zelfs een dagdeelvergoeding!

Onze vestigingen

Vestiging Ijburg

Francisco Faleirostraat 2
1086XV Amsterdam

Vestiging West

Poeldijkstraat 10
1059VM Amsterdam

Vind geleidelijk jouw weg naar een vaste baan

Val jij onder een van de specifieke doelgroepen en wil je graag meedoen aan onze dagbesteding in Amsterdam? Schrijf je dan nu in! Wij zorgen ervoor dat je dankzij onze professionele begeleiding aan het werk kunt en het beste uit jezelf gaat halen. Bij vragen kun je contact met ons opnemen via ons contactformulier.

Heb je nog vragen voor ons?

Stel hier jou vraag hier

Basic Activering Werkt