Dagbesteding om te leren werken

Home > Dagbesteding meewerken Amsterdam
Goede ophaalservice
Deskudinge begeleiding
Werken met vergoeding

Dagbesteding om te leren werken is een effectieve manier om onder begeleiding praktische werkervaring op te doen. Bij Basic Activering in Amsterdam bieden we je de kans om in een veilige en gestructureerde omgeving werkvaardigheden te ontwikkelen. Deze vorm van dagbesteding om te leren werken is ideaal als je stappen wilt zetten richting zelfstandigheid en arbeidsparticipatie. Meewerken aan onze projecten als dagbesteding biedt een unieke kans om te leren door te doen, wat essentieel is voor je persoonlijke en professionele groei.

Wil je meer weten over ons?

Neem contact met ons op

Dagbesteding: werken onder begeleiding

Bij onze dagbesteding om te leren werken, staat begeleiding centraal. Je krijgt de ondersteuning die je nodig hebt om nieuwe vaardigheden aan te leren en te oefenen. Deze ondersteuning is cruciaal bij het meewerken aan projecten als dagbesteding. Het helpt je om je zelfvertrouwen te vergroten en geleidelijk aan meer verantwoordelijkheden op je te nemen. Dagbesteding om te leren werken biedt je de kans om in je eigen tempo te leren en je vaardigheden te verfijnen. Zo leer je bijvoorbeeld tuinwerkzaamheden uit te voeren. Ook kun je leren hoe je schoonmaakwerkzaamheden uitvoert.

Onze vestigingen

Vestiging Ijburg

Francisco Faleirostraat 2
1086XV Amsterdam

Vestiging West

Poeldijkstraat 10
1059VM Amsterdam

Ga aan de slag

Ben je enthousiast om te beginnen met werken als dagbesteding? Vul dan ons contactformulier in en ga aan de slag met meewerken aan projecten als dagbesteding. Deze stap biedt je de mogelijkheid om actief te zijn, nieuwe mensen te ontmoeten en waardevolle werkervaring op te doen. Bij Basic Activering wachten er diverse dagbestedingsprojecten op je, waarbij je je talenten kunt inzetten en verder kunt ontwikkelen.

Heb je nog vragen voor ons?

Stel hier jou vraag hier

Basic Activering Werkt