Als dagbesteding meedoen aan activiteiten

Home > Dagbesteding meedoen Amsterdam
Goede ophaalservice
Deskudinge begeleiding
Werken met vergoeding

Als dagbesteding meedoen aan activiteiten biedt je de kans om actief betrokken te zijn bij diverse projecten en je dag zinvol in te vullen. Bij Basic Activering in Amsterdam krijg je de mogelijkheid om deel te nemen aan een breed scala van activiteiten die zowel persoonlijk als sociaal verrijkend zijn.

Wil je meer weten over ons?

Neem contact met ons op

Als dagbesteding kun je meedoen aan onze projecten

Als dagbesteding meedoen aan activiteiten betekent dat je nieuwe vaardigheden leert, je sociale netwerk uitbreidt en een gevoel van voldoening ervaart door actief deel te nemen aan de gemeenschap. Of je nu geïnteresseerd bent in creatieve kunsten, of het leren van praktische vaardigheden, er is altijd een project dat bij je past. Meedoen aan deze projecten als dagbesteding helpt je niet alleen bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden, maar draagt ook bij aan je gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen. Bovendien ontvang je een dagdeelvergoeding.

Onze vestigingen

Vestiging Ijburg

Francisco Faleirostraat 2
1086XV Amsterdam

Vestiging West

Poeldijkstraat 10
1059VM Amsterdam

Meld je aan via ons contactformulier

Wil je deel uitmaken van onze dynamische en ondersteunende gemeenschap? Meld je dan aan en kom meedoen met onze dagbesteding door ons contactformulier in te vullen. Door mee te doen aan onze dagbestedingsactiviteiten, krijg je de kans om actief bij te dragen aan zinvolle projecten, nieuwe vrienden te maken en je persoonlijke en professionele vaardigheden te ontwikkelen.

Heb je nog vragen voor ons?

Stel hier jou vraag hier

Basic Activering Werkt