Werkplaats voor dagbesteding in Amsterdam

Home > Werkplaats dagbesteding Amsterdam
Goede ophaalservice
Deskudinge begeleiding
Werken met vergoeding

Onze werkplaats voor dagbesteding in Amsterdam biedt jou de unieke kans om actief deel te nemen aan diverse projecten en activiteiten. Bij Basic Activering ontdek je een plek waar je zowel nieuwe vaardigheden kunt leren als bestaande talenten kunt inzetten en ontwikkelen. In onze werkplaats voor dagbesteding krijg je de kans om in een veilige en ondersteunende omgeving te werken aan projecten die zowel persoonlijk als maatschappelijk waardevol zijn.

Wil je meer weten over ons?

Neem contact met ons op

Mogelijkheden op onze werkplaats voor dagbesteding

In onze werkplaats voor dagbesteding zijn de mogelijkheden eindeloos. Je kunt deelnemen aan uiteenlopende activiteiten. Zo kun je aan creatieve dagbesteding doen door tassen te maken, meubels te verven en te schilderen. Je kunt echter ook technische activiteiten ondernemen. Denk hierbij aan het repareren van fietsen. Deze activiteiten zijn niet alleen leuk en uitdagend, maar bieden ook een zinvolle bijdrage aan je persoonlijke groei en ontwikkeling.

Onze vestigingen

Vestiging Ijburg

Francisco Faleirostraat 2
1086XV Amsterdam

Vestiging West

Poeldijkstraat 10
1059VM Amsterdam

Schrijf je in

Wil je deelnemen aan een van onze vele projecten in de werkplaats voor dagbesteding? Meld je dan aan en ontdek de talloze mogelijkheden die wij bieden. Onze werkplaats is de perfecte plek om via dagbesteding met anderen te werken aan betekenisvolle projecten en je eigen vaardigheden te ontwikkelen en te verbeteren. Vul ons contactformulier in om je in te schrijven.

Heb je nog vragen voor ons?

Stel hier jou vraag hier

Basic Activering Werkt