Vervoer naar onze dagbesteding in Amsterdam

Home > Vervoer naar dagbesteding Amsterdam
Goede ophaalservice
Deskudinge begeleiding
Werken met vergoeding

Voor wie niet in staat is om zelf te komen, biedt Basic Activering vervoer van en naar onze dagbesteding in Amsterdam. Wij willen dat iedereen gelijke kansen krijgt op de arbeidsmarkt en dat iedereen die (even) niet in staat is om te gaan werken of vrijwilligerswerk te gaan doen, alsnog zichzelf kan ontwikkelen. Als je in een rolstoel zit, slecht ter been bent of een andere handicap hebt, is het echter moeilijk om naar onze dagbesteding te komen. Daarom bieden wij als extra service vervoer van en naar onze dagbesteding in Amsterdam.

Wil je meer weten over ons?

Neem contact met ons op

Hoe werkt het vervoer naar de dagbesteding in Amsterdam?

Via onze breng- en ophaalservice zorgen we ervoor dat jij op tijd opgehaald wordt en na de dagbesteding veilig terug thuisgebracht wordt. Zo hoef jij je geen zorgen te maken hoe je er ondanks jouw beperking kunt komen. Ook als je geen vervoersmiddel ter beschikking hebt in Amsterdam, maak je gebruik van ons vervoer naar de dagbesteding. Onze dagbesteding in Amsterdam bestaat uit verschillende onderdelen en is voor iedereen die thuiszit echt een verademing. Zo worden er activiteiten met een arbeidsmatig karakter uitgevoerd, maar bieden we ook wat laagdrempeligere activiteiten, zoals knutselen en mozaïeken.

Onze vestigingen

Vestiging Ijburg

Francisco Faleirostraat 2
1086XV Amsterdam

Vestiging West

Poeldijkstraat 10
1059VM Amsterdam

Maak gebruik van onze breng- en ophaalservice

Wil jij graag naar onze dagbesteding komen, maar weet je niet hoe je er komt? Maak dan gebruik van ons vervoer van en naar de dagbesteding in Amsterdam om de leukste creatieve activiteiten te gaan doen! Maak je niet langer zorgen en geniet optimaal van de activiteiten van onze dagbesteding. Heb je meer vragen over het vervoer of onze activiteiten? Bij vragen kun je contact met ons opnemen via ons contactformulier.

Heb je nog vragen voor ons?

Stel hier jou vraag hier

Basic Activering Werkt