Laagdrempelige activiteiten in Amsterdam

Home > Laagdrempelige activiteiten Amsterdam
Goede ophaalservice
Deskudinge begeleiding
Werken met vergoeding
Speeltoestel

Bij Basic Activering bieden wij laagdrempelige activiteiten tijdens onze dagbesteding in Amsterdam. Voor wie niet in staat is om fysiek zwaar werk te verrichten of dit liever niet doet, organiseren wij bij onze dagbesteding in Amsterdam laagdrempelige activiteiten. Dit zijn activiteiten die leuk zijn om te doen en waarbij je jezelf toch nuttig maakt, zonder dat het veel inspanning vraagt. Zo ben je er toch even tussenuit en heb je het beste uit jezelf gehaald!

Wil je meer weten over ons?

Neem contact met ons op

Welke laagdrempelige activiteiten bieden wij in Amsterdam?

We organiseren onder andere technische activiteiten, maar ook laagdrempeligere activiteiten. Denk hierbij aan activiteiten die jouw creativiteit stimuleren, zoals het schilderen van oude stoelen tafels en kastjes, het mozaïeken van tafels en spiegels, tekenen en het maken van leren en stoffen tassen. Met behulp van onze professionele begeleiding maak jij de mooiste creaties en kom je aan het einde van jouw werkdag met een gevoel van voldoening thuis. Hier ligt dan ook onze focus met de laagdrempelige activiteiten die door ons in Amsterdam georganiseerd worden.

Onze vestigingen

Vestiging Ijburg

Francisco Faleirostraat 2
1086XV Amsterdam

Vestiging West

Poeldijkstraat 10
1059VM Amsterdam

Uit jouw creativiteit met onze variërende activiteiten

Wil jij graag iets ondernemen zonder dat je hier erg vermoeid van raakt? Neem dan deel aan onze laagdrempelige activiteiten tijdens onze dagbesteding in Amsterdam! Wij zijn er voor iedere doelgroep en zorgen dat iedereen kan meedoen en zich goed voelt. Ook als je op zoek bent naar arbeidsmatige activiteiten die jou helpen later een reguliere baan te krijgen, helpen wij jou. Bij vragen kun je contact met ons opnemen via ons contactformulier.

Heb je nog vragen voor ons?

Stel hier jou vraag hier

Basic Activering Werkt