Dagbesteding op onze houtwerkplaats

Home > Dagbesteding houtwerkplaats Amsterdam
Goede ophaalservice
Deskudinge begeleiding
Werken met vergoeding

Dagbesteding op onze houtwerkplaats in Amsterdam biedt jou de kans om de kunst van houtbewerking te leren en te beoefenen. Bij Basic Activering kun je in een rustige en gestructureerde omgeving werken aan diverse houtbewerkingsprojecten. Deze vorm van dagbesteding is niet alleen therapeutisch, maar helpt je ook om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en je creativiteit te uiten.

Wil je meer weten over ons?

Neem contact met ons op

Laagdrempelige dagbesteding op een houtwerkplaats

In onze laagdrempelige aanpak voor dagbesteding op een houtwerkplaats word je ondersteund en begeleid in het leren van houtbewerking. Of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt, iedereen is welkom. Met deze creatieve activiteit leer je stap voor stap hoe je verschillende houtbewerkingstechnieken toepast, van zagen en schuren tot het assembleren van afgewerkte producten. Deze vaardigheden die je aanleert tijdens dagbesteding op onze werkplaats, kun je gebruiken om later eventueel aan een baan te komen. Tot die tijd is het een prettige manier om ritme in je dagelijkse leven te krijgen.

Onze vestigingen

Vestiging Ijburg

Francisco Faleirostraat 2
1086XV Amsterdam

Vestiging West

Poeldijkstraat 10
1059VM Amsterdam

Vul ons contactformulier in

Heb je interesse in dagbesteding op onze houtwerkplaats? Vul dan ons contactformulier in om je aan te melden. We verwelkomen iedereen die geïnteresseerd is in houtbewerking en die op zoek is naar een zinvolle en creatieve tijdsbesteding. Dagbesteding bij Basic Activering is de perfecte kans om te leren, te groeien en deel uit te maken van een ondersteunende gemeenschap.

Heb je nog vragen voor ons?

Stel hier jou vraag hier

Basic Activering Werkt