Arbeidsmatige dagbesteding in Amsterdam

Home > Arbeidsmatige dagbesteding Amsterdam
Goede ophaalservice
Deskudinge begeleiding
Werken met vergoeding

Basic Activering zorgt voor arbeidsmatige dagbesteding in Amsterdam voor de doelgroep die moeilijk aan werk kan komen. Dankzij onze opgezette arbeidservaringstrajecten in Amsterdam zorgen we ervoor dat het zelfvertrouwen van deze doelgroep wordt gestimuleerd en brengen we hun kwaliteiten extra in het licht. Doordat je jezelf optimaal ontwikkelt met handwerk als dagbesteding, krijg je een betere kans op de arbeidsmarkt en dus op een vaste baan.

Wil je meer weten over ons?

Neem contact met ons op

Hoe werkt onze arbeidsmatige dagbesteding in Amsterdam?

Als je als gevolg van psychische problemen en/of een beperking thuis zit, wordt jouw wereld al snel heel klein. Je hebt weinig ritme en structuur en de mogelijkheid om contacten te leggen neemt af. In sommige gevallen verergeren op deze manier de psychische problemen, waardoor deze doelgroep weinig toekomstperspectief heeft. Door middel van onze arbeidservaringstrajecten in Amsterdam willen we dit tegengaan. Dankzij onze arbeidsmatige dagbesteding raak dat jij gemotiveerd en benut je jouw capaciteiten op het gebied van handwerk volledig. Aan de hand van laagdrempelige activiteiten met zet jij een stap dichter naar jouw succesvolle toekomst. Ook bieden we bij onze arbeidservaringstrajecten intensieve begeleiding waar jij je prettig bij voelt.

Onze vestigingen

Vestiging Ijburg

Francisco Faleirostraat 2
1086XV Amsterdam

Vestiging West

Poeldijkstraat 10
1059VM Amsterdam

Begin jouw traject voor een succesvolle toekomst

Als jij thuiszit vanwege een beperking of jij je herkent in de bovenstaande problemen, raden we je zeker aan deel te nemen aan onze arbeidservaringstrajecten. Werken als dagbesteding is leerzaam, nuttig en ook nog eens leuk om te doen! Bovendien leer je tijdens onze arbeidsmatige dagbesteding mensen uit Amsterdam kennen die zich in dezelfde situatie bevinden als jij en die ook een passie hebben voor handwerk. Ben jij technisch ingesteld en wil je graag technische activiteiten ondernemen? Ontdek alle mogelijkheden met handwerk bij onze arbeidsmatige dagbesteding. Schrijf je nu in en wie weet zien we jou bij het volgende project! Heb je vragen over onze arbeidservaringstrajecten? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier.

Heb je nog vragen voor ons?

Stel hier jou vraag hier

Basic Activering Werkt