✔ Goede ophaalservice

✔ Deskundige begeleiding

✔ Werken met vergoeding

rondje

basketbal

red chair
black bike
handworks
roling chair

Werken onder begeleiding in Amsterdam

Bij Basic Activering zorgen wij dat jij kunt werken onder begeleiding tijdens onze dagbesteding in Amsterdam. Niet iedereen heeft dezelfde kansen op de arbeidsmarkt en sommigen kunnen een extra steun in de rug goed gebruiken. Onder onze persoonlijke begeleiding kunnen de doelgroepen met een achterstand tijdens onze dagbesteding in Amsterdam leren werken. Zo hopen wij dat ze meer zelfvertrouwen opbouwen om in de toekomst zelf aan de slag te kunnen bij een succesvolle onderneming!

Wil je nog meer informatie?

Werken gaat makkelijker onder onze begeleiding in Amsterdam

Iedereen die deelneemt aan onze activiteiten doet werkervaring op. Je leert tijdens de dagbesteding in Amsterdam producten en diensten te ontwikkelen, produceren, verkopen en onderhouden en werken onder onze begeleiding. Onze deskundigen zijn ervaren in het opzetten en begeleiden van arbeidservaringstrajecten en weten hoe ze met verschillende doelgroepen om moeten gaan. Ondanks onze begeleiding, is het de bedoeling dat je als deelnemer vanuit eigen kracht en mogelijkheden werken en zo het gevoel krijgen dat ze meetellen in de maatschappij. Dit doen we middels onze laagdrempelige activiteiten waarbij je je toch nuttig voelt. Denk als voorbeeld eens aan het schoonmaken van woningen.

Schrijf je nu in voor de dagbesteding

Wil jij graag aan het werk zonder dat dit meteen teveel van jou vraagt? Schrijf je dan nu in voor onze dagbesteding in Amsterdam en ga werken onder onze begeleiding. Maak gebruik van onze breng- en ophaalservice en laat ons jouw dagen vullen! Voor meer informatie of bij vragen kun je contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen.

Contactformulier