✔ Goede ophaalservice

✔ Deskundige begeleiding

✔ Werken met vergoeding

rondje

basketbal

red chair
black bike
handworks
roling chair

Technische activiteiten in Amsterdam

Basic Activering biedt verschillende technische activiteiten aan in Amsterdam. Iedereen die tot de doelgroep ‘werkzoekenden met een beperking’ hoort, kan hier vrijblijvend aan meedoen. Tijdens onze technische projecten gaan we op pad door Amsterdam en helpen we zaken te repareren of te klussen in een huis of tuin. Het doel van onze technische activiteiten in Amsterdam is dat je ontdekt waar je talenten liggen. Ook willen we je meer zelfvertrouwen inblazen.

Wil je nog meer informatie?

Verschillende technische activiteiten bij onze dagbesteding in Amsterdam

Deelnemen aan onze technische projecten in Amsterdam geeft een echte boost. Je bent lekker bezig met het ontvangen van opdrachten en het produceren, repareren, rangschikken en bedienen van producten en bent daadwerkelijk een helpende hand voor anderen in de maatschappij. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het maken van rolstoelen en het repareren van fietsen. Bovendien krijg je er ook nog eens een dagdeelvergoeding voor! Elke week organiseren wij weer nieuwe technische projecten in Amsterdam waaraan jij kunt deelnemen. Door middel van onze breng- en ophaalservice zorgen we dat jij op tijd op locatie in Amsterdam bent en weer naar huis kunt als je klaar bent met onze technische activiteiten!

Train jouw capaciteiten met onze projecten

Ben jij technisch ingesteld en wil je dit graag laten zien? Schrijf je dan nu in voor onze dagbesteding in Amsterdam en doe mee aan onze projecten vol met technische activiteiten. Wie weet zie jij binnenkort wel iemand rondrijden op de rolstoel die jij in elkaar hebt gezet! Heb je vragen over onze diensten? Maak dan gebruik van ons contactformulier.

Contactformulier