✔ Goede ophaalservice

✔ Deskundige begeleiding

✔ Werken met vergoeding

rondje

basketbal

red chair
black bike
handworks
roling chair

Arbeidsmatige dagbesteding in Amsterdam

Basic Activering zorgt voor arbeidsmatige dagbesteding in Amsterdam voor de doelgroep die moeilijk aan werk kan komen. Dankzij onze opgezette arbeidservaringstrajecten in Amsterdam zorgen we ervoor dat het zelfvertrouwen van deze doelgroep wordt gestimuleerd en brengen we hun kwaliteiten extra in het licht. Doordat je jezelf optimaal bij ons ontwikkelt, krijg je een betere kans op de arbeidsmarkt en dus op een vaste baan.

Wil je nog meer informatie?

Hoe werkt onze arbeidsmatige dagbesteding in Amsterdam?

Als je als gevolg van psychische problemen en/of een beperking thuis zit, wordt jouw wereld al snel heel klein. Je hebt weinig ritme en structuur en de mogelijkheid om contacten te leggen, neemt af. In sommige gevallen verergeren op deze manier de psychische problemen, doordat deze doelgroep weinig toekomstperspectief heeft. Door middel van onze arbeidservaringstrajecten in Amsterdam willen we dit tegengaan en zorgen we er met onze arbeidsmatige dagbesteding voor dat jij gemotiveerd raakt en jouw capaciteiten volledig benut. Aan de hand van laagdrempelige activiteiten zet jij een stap dichter naar jouw succesvolle toekomst. Ook bieden we bij onze arbeidservaringstrajecten in Amsterdam intensieve begeleiding waar jij je prettig bij voelt.

Begin jouw traject voor een succesvolle toekomst

Als jij thuiszit vanwege een beperking of jij je herkent in de bovenstaande problemen, raden we je zeker aan deel te nemen aan onze arbeidservaringstrajecten in Amsterdam. Het is leerzaam, nuttig en ook nog eens leuk om te doen! Bovendien leer je tijdens onze arbeidsmatige dagbesteding mensen uit Amsterdam kennen die zich in dezelfde situatie bevinden als jij. Ben jij technisch ingesteld en wil je graag technische activiteiten ondernemen? Of ben jij het creatieve brein van jouw familie en wil je dit graag uiten? Alles kan bij onze arbeidsmatige dagbesteding in Amsterdam. Schrijf je nu in en wie weet zien we jou bij het volgende project! Heb je vragen over onze arbeidservaringstrajecten in Amsterdam? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier.

Contactformulier