✔ Goede ophaalservice

✔ Deskundige begeleiding

✔ Werken met vergoeding

rondje

basketbal

red chair
black bike
handworks
roling chair

Dagdeelvergoeding bij onze dagbesteding in Amsterdam

Wij bieden een dagdeelvergoeding aan iedereen die deelneemt aan onze dagbesteding in Amsterdam. De activiteiten van Basic Activering duren geen hele dagen en je geeft zelf aan met welke activiteiten je mee wilt doen. Je schrijft je als het ware in voor onze projecten en wij zorgen ervoor dat jij op de bestemming komt. Niet alle activiteiten vinden op hetzelfde tijdstip plaats. De ene keer ben je vier uur weg in de ochtend, de andere keer ’s middags. Wij zorgen aan de hand van het aantal uur dat jij werkt bij onze dagbesteding in Amsterdam voor een dagdeelvergoeding.

Wil je nog meer informatie?

Wat houdt een dagdeelvergoeding bij onze dagbesteding in Amsterdam in?

Bij een dagdeelvergoeding krijg je ieder dagdeel dat je werkt een beetje betaald. Dit gaat niet over veel geld, maar het is fijn dat er een beetje compensatie wordt geboden voor bijvoorbeeld jouw schoonmaakwerk. Daarom moet je een dagbesteding niet verwarren met vrijwilligerswerk. Bij afwezigheid of ziekte betalen we de dagdeelvergoeding van onze dagbesteding in Amsterdam niet door. Je reiskosten krijg je over het algemeen niet vergoed. Dit komt mede doordat wij ook vervoer aanbieden om bij de dagbesteding te komen. Hier kun je gemakkelijk gebruik van maken als jij dat wilt!

Neem nu deel aan onze activiteiten!

Schrijf je nu in voor een van onze projecten bij onze dagbesteding in Amsterdam en ontvang jouw dagdeelvergoeding! Bekijk welke activiteiten jou leuk lijken en kom naar onze dagbesteding om jouw kwaliteiten eens goed te gebruiken. Heb je vragen over onze vergoedingen of ons programma? Neem dan nu contact met ons op via ons contactformulier.

Contactformulier