✔ Goede ophaalservice

✔ Deskundige begeleiding

✔ Werken met vergoeding

rondje

basketbal

red chair
black bike
handworks
roling chair

Vervoer naar onze dagbesteding in Amsterdam

Voor wie niet in staat is om zelf te komen, biedt Basic Activering vervoer van en naar onze dagbesteding in Amsterdam. Wij willen dat iedereen gelijke kansen krijgt op de arbeidsmarkt en dat iedereen die (even) niet in staat is om te gaan werken of vrijwilligerswerk te gaan doen, alsnog zichzelf kan ontwikkelen. Als je in een rolstoel zit, slecht ter been bent of een andere handicap hebt, is het echter moeilijk om naar onze dagbesteding te komen. Daarom bieden wij als extra service vervoer van en naar onze dagbesteding in Amsterdam.

Wil je nog meer informatie?

Hoe werkt het vervoer naar de dagbesteding in Amsterdam?

Via onze breng- en ophaalservice zorgen we ervoor dat jij op tijd opgehaald wordt en na de dagbesteding veilig terug thuisgebracht wordt. Zo hoef jij je geen zorgen te maken hoe je er ondanks jouw beperking kunt komen. Ook als je geen vervoersmiddel ter beschikking hebt in Amsterdam, maak je gebruik van ons vervoer naar de dagbesteding. Onze dagbesteding in Amsterdam bestaat uit verschillende onderdelen en is voor iedereen die thuiszit echt een verademing. Zo worden er activiteiten met een arbeidsmatig karakter uitgevoerd, maar bieden we ook wat laagdrempeligere activiteiten, zoals knutselen en mozaïeken.

Maak gebruik van onze breng- en ophaalservice

Wil jij graag naar onze dagbesteding komen, maar weet je niet hoe je er komt? Maak dan gebruik van ons vervoer van en naar de dagbesteding in Amsterdam om de leukste creatieve activiteiten te gaan doen! Maak je niet langer zorgen en geniet optimaal van de activiteiten van onze dagbesteding. Heb je meer vragen over het vervoer of onze activiteiten? Bij vragen kun je contact met ons opnemen via ons contactformulier.

Contactformulier